perjantai 4. marraskuuta 2011

Reissu Reviiriin

Emäntä pakkasi iltapäivästä Saimin autoon ja jätti minut kotosalle kärvistelemään. Kun isäntä viimein tuli töistä ja rimpautti emännälle, niin lähdimme jalan reissuun kohti eläinlääkintäkeskus Reviiriä. Saimi oli saanut siellä kipeästä jalastaan tuomion: poikki, ja vielä joku jännekin siinä lisäksi on kokenut saman kohtalon! Isäntä käveli ja minä juoksin (kunnes pääsimme asutulle alueelle) Reviirille. Siellä parkkipaikalla autossa istuivat emäntä ja Saimi. Sämpylällä oli julmettu lasta vasemmassa takajalassa ja ilmeisesti joko se tai kipu otti niin kupoliin, että likka vinkui kovaan ääneen koko ajan.
Ennen lähtöä tuli vielä sovituksi lähtö Hattulaan eläinsairaalaan, jossa Saimin jalka oli tarkoitus leikata. Niinpä pikaisen kotikäynnin jälkeen pakkauduimme porukalla autoon ja nokka suunnattin kohti Vethausia. Sämpylä piti aika mekkalaa koko reissun ja kuolasi kuin parempikin mastiffi, onneksi aikaa meni vain tunti perille.
Sitten kaapaistiin valtaamaan praktiikan odotushuone. Nuuskin kaikki tarvikkeet ja haukuin varmuuden vuoksi paikalla olevat ihmiset, jota eräs odotushuoneen mieshenkilö piti perin hauskana ; ) Saimi sen sijaan ei paljon meuhkannut, eikä muutenkaan valloittanut tilaa, mitä nyt lötkähti lattialle ja odotteli jatkotoimia.
Pian tulikin joku tyttö ja vei Saimin eläinsairaalan puolelle odottamaan ortopediä! ja me lähdimme kotiin...lupasivat soittaa, kun jotain tietävät...
Ai niin, Reviirin lääkäri tutkaili minutkin siinä pihalla ja oli varma siitä, että raskaana ollaan!

Ei kommentteja: