tiistai 8. marraskuuta 2011

DNA-testi ja parit röntgenkuvat

Aamulla isäntä ronttasi meidät disaabelit hurtat oikein autolla Horhaan. Ajatuksena kuulemma oli päästää meikä-punkero juoksentelemaan lähiympäristöön ja Saimin piti lompsia isännän kanssa pikkuhiljaa ympäriinsä, kunnes minä olisin juiossut itseni uupeloksi. Homma toimi juuri niin kuin pitikin ja me molemmat hurtat saimme edes jonkinlaisen aamu-ulkoilun...
Töistä tullessaan isäntä innostui viimein tarkastelemaan Saimin röntgenkuvia ja laittoi Picasaan muutaman ja tässäkin on yksi.
Vethausin parsimus Saimin jalasta.















Illalla oli sitten Saimin DNA-testin vuoro, isäntä suti Sämpylän sisäposkia pikku harjoilla, eikä siskolikka siitä juuri pitänyt ; ) Testi tehtiin kuulemma perinnöllisen PRA rcd4 silmäsairauden tutkailua varten. Näytteen otto onnistui ja nyt harjakset odottavat kuoressaan postilaatikkoa.
Saimin toipuminen on sen verran edistynyt, että eilen nipsaistiin kipulaastari pois kyljestä...karvojen kera ja kolmijalkakulku on vaihtunut lastaan varaamiseen. Siinä jalkapallosukan värinen tuli saa kyytiä, sillä Saimi ei oikein aina muista olla jalastaan kipeä ; )

Ei kommentteja: