tiistai 5. maaliskuuta 2013

Mökkiunia

Kun emäntä haluaa illalla paneutua sänkyyn, on hänen ensin poistettava peiton päältä minut ja Kaisa. Hautauduttuaan peiton alle hän ottaa Saimin mukaansa ja me Kaisan kanssa ponnistamme takaisin peitolle. Seuraavaksi isäntä koettaa päästä makuulle ja joutuu tietysti jälleen kerran poistamaan jo murahtelevan Kaisan ja minut sängystä peiton alle päästäkseen. Sillä kohtaa Kaisa jää nojatuoliin ja minä ponnahdan takaisin sänkyyn isäntäväen väliin peiton päälle. Ja kun hetki on kulunut, Kaisakin tunkee porukkaan isännän jalkojen väliin.
Muutaman hetken kuluttua Kaisan ja minun tulee kuuma. Minä siirryn nojatuoliin ja Kaisa lattialle, kunnes meidän tulee kylmä ja kipuamme takaisin sänkyyn.
Taas kuluu tovi ja minä siirryn lattialle vilvoittelemaan ja kävelen vahingossa Kaisaa oskettaen sen ohi. Kärtty vetää pultit ja murisee vihaisesti. Hetken kiputtuaan sekin vaihtaa paikkaa,mtällä kertaa nojatuoliin. Näin yö menee tunnin sykleissä sängyssä, lattialla tai nojatuolissa...paitsi Saimin osalta, joka nukkuu emännän vieressä peiton alla huppukuurussa tyytyväisenä koko yön...neljä yhteistä yötä samassa huoneessa ja punkassa isäntäväen kanssa antaakin heille tuolla nukkumisrytmillä hyvän perusteen palata takaisin kaupunkiin kesää odottamaan (silloin joudumme nukkumaan omissa punkissamme : )

Ei kommentteja: