sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Järvikiitoa ja jalkaongelmia

Olipas raikasta! Näsijärvellä meinaan, pakkasta kun oli -19C. Onneksi aurinko paistoi täydeltä terältä ja tuuli oli tampannut lumen tiukkaan jään päälle. Juoksu kävi siis ihan loistavasti ja niin me sitten juostiinkin ; ))
Runsaan puoli tuntia ehdimme kiskaista nappi laudassa lakeudella ennen kuin varpaamme ehtivät jäätyä ja jouduimme/pääsimme aamiaiselle kotiin.
Kaisa veteli lenkin meidän matkassamme ihan komeesti, mutta kotosalla toinen takajalka (oikea) taas oirehti, eli likka ontuu sitä aikas voimakkaasti. Näin on käynyt aina ajoittain kovan rasituksen jälkeen, vaikka esim. mökkikeikalla meni neljä rankkaa päivää ilman mitään vaivaa...
Tämän kertainen ontuminen on varmaankin perua Kaisan toissapäiväisestä tapaamisesta Siru-sakemannin kanssa. Siru kun halusi ehdottomasti kaataa Kaisan alleen ja siinä samalla taisi likka saada siipeensä.
Kurja homma tuo Kaisan jalkavaiva, sillä kaksijalkaiset ilmoittivat Saimin ja Kaisan juuri viiteen koiranäyttelyynkin (mua ei ilmoitettu mihinkään, kun kerran pitäisi jälleen kerran pyrkiä äidiksi ;)
Emäntä on jo epätoivoinen Kaisan suhteen ja pelkää sen olevan lonkkavaivainen surkimus. Vaan eiköhän se asia ainakin vähän avaudu tiistain koirahieronnassa...

Ei kommentteja: