tiistai 12. maaliskuuta 2013

Huoltoa

Emäntä varasi mennäviikolla meille täksi päiväksi koirahieronta/fysioterapeutti -ajan ja niinhän me sitten puolen päivän korvissa siirryimme mobiiliisti Kirsin vanutttelutiloihin manipuloitavaksi. Ensin meikä pääsi "tiskille" vellattavaksi ja olipas mukavaa! Vetäisin siinä toimituksen ohessa makoisat tirsat ja samalla karvastin Kirsi-paran aivan valkoiseksi (siinä viimeisiä talvikarvoja syljeskelin). Kiitokseksi vielä nuolla lupsutin hierojan perusteellisesti ennen kuin tuli Saimin vuoro. Ai niiin, olihan mulla kuulemma pientä jäykkyyttä selkäpuolella, mutta sekin lähti helposti. Oon kuulemma timmikunnossa syksyyn verrattuna, ei silti, ettenkö sitä itsekin tietäisi ; ))
Saimilla oli takalapojen tienoilla myös lievää jäykkyyttä, jota manipulaattori sitten yritti saada sieltä pois. Saimipa vaan ei toimituksesta pitänyt ja kieppui sekä venkoili koko rahan edestä. Saatiinhan sekin likka lopulta käsiteltyä kuntoon ja tuli Käpysen (Kaisan siis) vuoro. Siinä odotellessaan Kaisa oli tarkastanut hierojan jääkaapin ja muutenkin tutkaillut erittäin tarkasti premissit...
Itse vanuttelu ja vetkuttelu alkoi yleistarkastuksella, jonka tuomiona oli epätasapaino takajalkojen välillä. Muuten pikku-elukka on kuulemma komea kuin setteri nuorena ja muutenkin reipas eliö. Kaiken kukkuraksi fyssari toivotti Kaisan lonkkakuviin ja eikös emäntä heti hermostuksissaan moiset tulevalle viikolle tilannut.

Ei kommentteja: