tiistai 7. kesäkuuta 2011

Uimassa

...ja oikein kaksi kertaa. Ensin pääsimme Saimin kanssa iltapäivästä emännän mukana harjun kautta järvelle. Innostuin kroolailemaan pitkin rantavesiä oikein tosissani keppien perässä ja Saimikin joutui houkutelluksi uintisyvyyteen, heti sen huomattuaan molskutteli Sämpylä pikaisesti rantaan. Keli oli sen verran lämmin, että sitä melkein ehti turkki kuivua kotimatkalla (+28).
Illalla pääsimme toisen kerran vesiin isännän ja emännän kanssa. Ensin painelimme "power walkia" uimarantaan ja sitten suoraan järveen...mesoin jälleen innokkasti pitkin rantaa ja peräti pari kertaa pidemmällekin järvelle (lue 10 m), mutta Sämpylä oli päivällistäkin keikkaa nihkeämpi mulimaan. Vain kerran se saatiin vokoteltua uimasyvyyteen asti. Tuloksena oli siipirataslaivan kuohuntaa muistuttava paluumolskutus ;)
Vaikka paluumatkalla sää olikin vielä hellelämmin, ei se kuitenkaan iltapäivän veroinen kuivauskyvyltään ollut, sillä isännän housut kastuivat läpimäriksi meidän kiivetessämme sohvaan kuivattelemaan isännän jalkoihin...

Ei kommentteja: