sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kuumuutta ja kaikenlaisia tipuja

Isäntäväki hinasi meidät jälleen maalle viikonlopuksi. Onneksi, sillä kyllä varjoisalla kedolla ja rantavesissä aina mukavampaa on kuin kuumalla kaupunkipihalla. Lämpöähän ei ollut kuin 30C :)
Lauantai kehkeytyikin merkittävä uintipäivä Saimille, sillä se kekkasi viimeinkin jotain metsästettävää veden alta (minähän kulutan kaiken vapaan ajan massua myöten järvessä kaloja jahdaten;). Meinaan sammakon nutipäitä, jotka mulskivat aivan rannassa. Siinä kului Sämpylällä hyvä tovi kirsu pohjia tonkien.
Sunnuntaiaamuna lenkkeiltiin pöllyävällä ja hehkuvalla hakkuuaukealla emännnän vanavedessä vanhalle ladolle asti. Niiltämain löysin pari teeren näköistä isot kotkoa. Tipuset pakenivat siipipankat oksiin paukkuen niin hirveällä rytinällä, että emäntä suorastaan peljästyi moista mekkalaa.
Iltapäivästä isäntä saapui takaisin mökille junioreiden kanssa kankeasti kävellen, olivat kuulemma ajaneet jonkun 132km:n pyöräreissun. Hulluja. Sen verran iloa niistä oli, että vaivautuivat hieman leikkimään kanssamme ennen kotiin lähtöä...työviikko kun odottaa ihmispoloja...
Kaupungissa oli viimein ropsaissut hieman vettä ja ilmakin oli aavistuksen jäähtynyt...josko ensi yönä saisi jopa nukutuksi.

Ei kommentteja: