keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Kyyhkysiä

Saimin kummisetä sai vaariltaan työkomennuksen ja niin mekin Sämpylän kanssa pääsimme mukaan mökkimatkalle. Ja kun sillä mökillä ollaan, kuuluu päivän epistolaan kiinteästi parit peltoreissut;)
Muutamalla aiemmalla kerralla olemme Saimin kanssa kilpajuosseet meitä pois pesältään jallittaneiden kuovien kanssa, mutta tällä kertaa kuovit olivat jo pakanneet kimpsunsa ja kampsunsa ynnä poistuneet poikastensa kanssa...elleivät sitten ole porukalla joutuneet kettujen massun täytteiksi. Tilalla oli parvi kyyhkysiä, joiden kanssa juokseminen ei ollut sitten aivan yhtä innostavaa. Ne kun ilmaan noustuaan (ilmeisesti varmuuden vuoksi) ottivat oikopätä korkeutta viisi metriä kuovien metrin, puolentoista sijaan. Jopa meille settereille tuollainen korkeus osoittaa tehtävän mahdottomuuden...
Kyyhkyslaukan jälkeen olikin erittäin miellyttävää käydä uimassa muutama kiekaus rannassa ja samalla ihmetellä vahtimme purjehdusvalmisteluita, aurinko kun räkitti taivaalta puhalluslampun tavoin (+28) ja äijä vetää päälleen märkäpuvun!

Ei kommentteja: