torstai 16. kesäkuuta 2011

Rallia maalla

Johan oli isäntäväellä työpäivä! Tyypit lähtivät aamuvaraisella virkoihinsa ja kotiutuivat vasta seitsemän korvissa. Näyttivät olevan saunan tarpeessa molemmat, joten lähdimme porukalla maalle. Saunan lämmittelyn lomassa juoksimme Saimin kanssa pihamaan mustalle mullalle...oli jotensakin hauskaa ajaa toisiaan takaa, edellä menevällä kapula suussa ja takimmaisella leuat irvessä ja hampaat napsuen.
Takaa-ajotauolla isäntä heitti meille ikkunaan lentäneen laulurastas-paran, jonka retuutimme ensin tielle. Hetken ihmettelyn jälkeen nappasin elukan hampaisiini ja kuskasin maan poveen omaan piiloonsa.
Ennen saunaa jouduimme pikku liotukselle järveen. Jostain syystä kisaamisemme oli aiheuttanut turkin likaantumista siinä määrin, että rotuepiteettini olisi voinut vaihtaa mustanharmaaksi setteriksi : ) Sämpylästähän ei oikein kuraa havaitse, paitsi kun järvessä vierelle jää kellumaan pölyläikkä!
Löylyjen jälkeen olikin jo puoliyö, joten oli aika kotiutua...

3 kommenttia:

punanuttu kirjoitti...

Zerolle tuli pikkuveli Englannin settteri Tofu! On ollut aika vilkas viikko kun pentu tuli kotiin. Onneks olen kesälomalla vielä pariviikkoa.Ps.Olen yrittänyt laittaa sinulle s.postiin kuvia+tekstiä mut jostain syystä ei onnistu sain riitalta osoitteen.

Kerttu kirjoitti...

...hmm, siis g-mailiin vai?

punanuttu kirjoitti...

Kyllä g.mailiin. Kysy Riitalta minun S.postin osoite.