perjantai 28. marraskuuta 2008

Hampaanvaihtoviikko

Mennäviikolla Helmi-Orvokilta alkoivat putoilla poskihampaat, emäntä saa niistä varmaan pian kaulanauhan. Torstaina eli eilen Helmi näytti jo ihan hailta, kun sillä oli kahdeksan kulmahammasta. Maitokulmurit sojottivat ulkopuolella ja hirveän kokoiset rautahampaat puskivat sisäpuolelta.
Isäntä sai muuten e-postia toiselta tamperelaiselta kaksivärisetterin omistajalta. Ennakkosovimme yhteistä lenkkeilyä/riehuntaa itäpuolella kaupunkia tahi Näsin jäällä, jos sellaista vielä tulee.
Tänään emännän kaveri piipahti kylässä. Kaverin jo edesmennyt groeneldael-belgi Anki oli Mellin ikätovereita ja siksipä Melli heti "rynnisti" rapsutettavaksi. Tunkeilijalle oli siis annettu hyväksyvä sertifikaatti, joten Helmi-Orvokkikin hyväksyi tulijan heti. Onneksi, sillä kaveri osasi irroittaa Helmiltä poikittain menneen maitokulmahampaan empimättä, toisin kuin emäntä.
Pimeän tullen lähdimme autolla Lielahteen ostoksille (olihan ÄLÄ OSTA MITÄÄN -päivä). Otimme Helmin harjoituksen vuoksi matkaan ja saimme siten onnistuneesti esiteltyä sen sekä isännän parturille, että kenkäkaupan Piki-terrierille ja sen isäntäväelle, eli kauppiasparille. Hyvä etteivät kenkähyllyt saaneet kyytiä tutustumisen tuoksinassa.
PS. Hirvi on korjauspajalla, sarvi irti (kts. 13.11.)

Ei kommentteja: