sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Lahti KV

Pikku pakkasessa lähdimme aamusta Lahteen shouvaamaan. Saimin piti olla kehässä noin klo 10.30, joten paikalle piti ja ehdittiin heti ysiltä. Alkajaisiksi tutkailimme hyppyrimäen seutua ja tulostimme kakkoset takamaastoon. Sitten isäntäväki lastasi näyttelylelut pykälään ja meidät köydenpäihin siirtyäksemme kehän kupeelle. Häkkialueella morjestimme kamoja kootessamme paikalle kertyviä tuttuja, koiria sekä ihmisiä, ja sitten me Saimin kanssa heittäydyimme matrasseille ja isäntäväki nautti retkituoleissa löhöillen aamiaista sekalaisen seurakunnan seassa...paikalle kun tunki vielä populaatiollinen bullterrierejä meuhkaamaan.
Kun oli melkein Saimin kehävuoro, kennelimme Emmi saapui paikalle ja vapautti emännän tehtävistään ottaen Saimin kuskattavakseen kehässä (emäntä ei pannut muuten hanttiin). Tavan mukaan Sämpylä pokkasi vain EH:n, mutta kaavake oli lähinnä täynnä kehuja, kuten "elegantti narttu, hyvä luonne, liikkuu hyvin...tänään(kin) erittäin lyhyessä karvassa" ; )) Emmi oli sentään tyytyväinen Saimin kehätoimintaan ja isäntäväkikin oli aika polleaa Sämpylän kevyestä ravista!
Saimi ja Emmi valmiina baanalle (softaus tietosuojasyistä;)
Minulle koitti vuoro hieman myöhemmin ja esiinnyin isännän kanssa. Olin hieman nuutunut kaikesta mekkalasta ja näytin kuulemma ihan myyrältä kehää kiertäessäni sekä kampesin seisotettaessa joka suuntaan...isännän lausunto ; )
Minä valmistaudun innoissani!
Arvosanaksi nasahti ERI, mainesanoin "erittäin narttumainen kokonaisuus (sitähän tässä aina koetetaan), vankka pää, hyvä väri ja karvan laatu, hyvä luonne ja liikkuu hyvin". Pataan tuli kuitenkin nuoremmalta kilpasiskolta, onneksi, olisihan siinä aina ollut riski joutua ryhmäkehään ; )
Lähtöpuuhien jälkeen emäntä pistouvasi meille uudet fleece-haalarit ja Saimi sai oranssin hohtoliivin...minä sitten perin Kaisan vaaleanpunaisen.

Ei kommentteja: