maanantai 15. lokakuuta 2012

Viikkoraportti...tai joku sen tapainen

Torstaina 11.10. minulla oli fysioterapeutin kohtaaminen. Operaatio oli keskellä päivää, joten emäntä etätyöpäivänään kuskasi minut vetkuteltavaksi. Homma meni ihna mukavasti, mitä nyt fyssaria olisi enimmäkseen kiinnostanut nähdä Kaisaa ; )
Perjantaina oli sitten Kaisan "toisen" rokotuksen aika...viimein. Likkaa kehuttiin reippaaksi ja jykeväksi. Painoa olikin jo 16,3kg. Me ei Saimin kanssa paineta enään kuin kuusi kiloa enemmän. Sen kyllä huomaa, kun seuraa Kaisan ja Saimin iltahammasteluja. Kaisallakin kun alkaa olla jo jotain "sanottavaa" happeningeissa. Ovat muuten likat hupaisan näköisiä ärjyessään toisilleen ikenet irvessä!
Viikonloppuna käytiin sekä autokaupoilla (istuttiin itse asiassa takapaksissa muiden potkiessa renkaita), että maalla sienimetsällä. Onnistuin hieman häiritsemään työssään puskia nuuskivaa hirvikoiraa ja se innostui louskuttamaan sen verran tarmokkaasti, että isäntäväki vihelsi minut pois jaloista pyörimästä...
Sieniretken jälkeen jopa Kaisan kanssa voi lämmitellä!
Viikon alku sujui normaaliin tapaan, eli ennen aamuseitsemää pimeässä harjuun vajakksi tunniksi ja sitten päiväksi häkkiin. Illasta sitten suolle mekkaloimaan ja kastumaan. Tänään saimme seuraksemme Sovi-noutajan, jonka kanssa noudimme kilpaa keppejä suonsilmästä. Eräs ohikulkeva koiranulkoiluttaja valisti Sohvin ja meidän isäntää läpeen juuttuneen koiria tämän tästä, mutta meillä ei ollut mitään vaivoja selvitä sammaleista, Kaisallakaan. Sitä paitsi isäntähän olisi mesonut meidät noutamaan hädän hetkellä ; )

Ei kommentteja: