maanantai 8. lokakuuta 2012

Kaikenlaisia juhlia

Perjantai meni illasta häkissä, kun isäntäväki matkaili toiselle puolelle kaupunkia vaarin synttäreitä viettämään. Onneksi lauantaina aurinko pikkaisen spilkisteli pilvien välistä, se näet laittoi isäntäväkeen vipinää; reppuun pakattiin aamueväät ja autoon heti perään koko konkkaronkka. Pöräytimme Ylöjärvelle puuvuoren maisemiin ja isäntä arveli meidän voivan riekkua alueella ihan vapaasti, sillä tuskinpa silloin vielä kukaan olisi ulkoilemassa...paitsi partiolaiset, joilla oli alueella jotkut eräpäivät! Puskiin oli aamun aikana rynnimässä vain kolmesataa liinakaulaa. Onneksi ehdimme vuorenvalloitukseen ennen koko sudenpentueen saapumista.

Juuri iltapäivämonsuunin alettua saapuivat vieraiksemme kummini ja Frida. Kaisalla oli hieman ihmettelemistä, kun Riitu ei heti taipunutkaan sen tuumiin...

Sunnuntaiaamun ulkoilu oliki normaalista poikkeavaa toimintaa, sillä nyt liikkeelle lähtijöitä oli peräti neljä ihmistä ja neljä koiraa. Sillä porukalla valloitimme helposti kapeammat kadut ; )
Harjussa Kaisa ja Frida tekivät kumpikin yhden haku-treenin ja minä sain etsiä Saimin kanssa isännän tosi vaikeasta piilosta. Aikaa tähän vaativaan tehtävään taisi mennä ehkä viisi sekuntia.

Metsämöyrinnässä turkit hieman suttaantuivat, joten kävimme vielä lisäkostumassa normaalin vesisateen päälle järvessä. Frid, vesikoira kun on, veteli oikein kunnon lenkin aallokossa. Sen kanssa voisi jo lähteä sorsametsälle.
Sunnuntaiulkoilijat

Sunnuntaipäivä oli kaiken lisäksi kummisetäni syntymäpäivä, joten illankorvassa kotiimme lappasi lauma vieraita, mukaanlukien Maya-perro. Mayasta olikin Kaisalle remu-seuraa, mitä nyt Frida hieman päsmäsi päälle isompia riehuntoja...

Viikon eka päivä surahti taas rautalankojen takana, eli mikä ihana rauha, Kaisakin veteli hirsiä koko päivän. Isännän viimein tultua töistä, me koirat innostuimme elämöimään ulkoilun toivossa niin, että Kaisa otti (vaihteeksi) senkan kulmahampaallaan isännän nenänvarresta! On tuo äijä sitten varomaton pappa!

1 kommentti:

Pauliina kirjoitti...

Fridalla oli niin kivaa! Kaveri on ollut aika sippi myös :)