tiistai 6. elokuuta 2013

TV-tähtenä ennen syöksyä Savoon

Fysioterapeutin keikka oliki tänään hieman poikkeuksellinen. Ei siksi, että olin kuulemma toipunut "hämmästyttävän" hyvin kassikuljetuksesta huolimatta; jalassa kun on havaittavissa jonkinlaisia lihas-alkoita ja kulkukin oli ketterähköä edelliseen kertaan verrattuna...vaan siksi, että paikalla oli oikea tv-toimittaja Yleisradioyhtiöstä. Hän kuvasi fysioterapeutti-Kirsin ja meikäläisen edesottamuksia antaumuksella koostaakseen tästä kerrasta ja jostakin myöhemmin kuvattavasta materiaalista koira-aiheisen insertin lastenohjelmaan! Vedettiin siinä Kirsin kanssa aika ammattimaiset treenit, jotta meistä jäisi katsojille kunnon mielikuva.


Sitten olikin jo Savon syöksyn aika. Heti kun isäntä oli päässyt virasta, Pasaatin keula käännettin Mikkeliin ja Kertun noutoon. Emäntä rässi paikalle runsaassa kolmessa tunnissa ja siellähän ne mun naskit laumana peuhasivat Riitan talon takapihan aitauksessaan ja tunsivatkin vielä ihkaoman emonsa! En sentään tuppautunut leikkimään maitobaaria ; ) Siinä sitten isäntäväki ja Riitta heittivät hetken läppää ja minä moikkasin Fionaa ja Jatzya pentujen lisäksi ja hieman ennen hämärän tuloa sain seuralaisen autoon, vaikkakin aluksi emännän syliin. Kerttu lähti takaisin synnyinkotiinsa!
Tähän onkin meikäläisen mainio paikka lopettaa bloggailu ja siirtää vastuu esikoistyttärelle, tehdä niin kuin sukupolvenvaihdos. Johan tässä ehti melkein viisi vuotta kirjailla omia ja muidenkin tekemisiä 1 281 kertaa ja jokunen tyyppi niitä lukaisikin, ainakin laskurin perusteella sivulla käväistiin 10 032 kertaa...ei mikään succé, muttei huonokaan.
"Kerttu-uutiset" löytyvät tämän linkin (http://kerttu-setteri.blogspot.fi/) takaa, joten siitä vain napsaisten ja seurailemaan pikkulikan toilailuja, saattaapa seassa olla jotain meistä muistakin ;)

Ei kommentteja: