perjantai 2. elokuuta 2013

Maaseutuelämää metsän ja järven katveessa

Perjantain lopuksi Volkkari pakattiin täyteen koiria ja ihmisiä (kuitenkin vain säällisesti) ja pöräytettiin Elon elintarviketäydennyskeskukseen. Tarvikehankinnan jälkeen matka maalle kulahti nopeasti ja heti kun auto oli tyhjennetty, pääsimme metsään!
Minä reissasin tietenkin kassi perän tukena, mutta Saimi sai huiskia peloottelemassa liito-oravia (ei kyllä ole koskaan edes nähty, missään). Mulla roikkui kahvoissa vuorotellen jompi kumpi isäntäväestä ja aika hyvään lämpöön tyypit sainkin, sillä tuoksut olivat huumaavat ja joka puskan ja ryteikön sisään piti katsoa. Onneksi isäntäväkeni on täydellisen löperöä porukkaa ja suostuu seuraamaan minua melkein minne vain keksin itseni tunkea ;))
Lenkin jälkeen pääsin rantaveteen, edelleen köydessä ja valvottuna, kalastelemaan. Olipas siinä kiva kahlailla ja rynnistää särkien ja ahvonoiden perään ennen unelle menoa...mökillä muuten tehtiin melkoinen huonekalujen siirto-operaatio, jotten onnistuisi hyppimään minnekään luvatta. No, nyt ovat makuupaikat vailla vertaa!

Ei kommentteja: