perjantai 28. kesäkuuta 2013

Vauhti kasvaa

Eläköön, penikat alkavat jo hiljalleen ymmärtää puhetta; ihan pikku komennoilla ne saa pysymään jo aika kivasti ruodussa sekä tulemaan eväälle tahi pestäviksi...
Luoksetulovauhtikin on kasvanut sen verran, ettei maito ihan ehdi hapantua! Porukan näppärimmät (likat siis) kun osaavat kävellä, kaikki puoli metriä, ja jopa istua muulloinkin kuin pissillä :)
Tänään ilmaantui vielä lisää ihmeellisiä saavutuksia, sillä pentue riehaantui vähän väliä leikkimään. Ne mönkivät toistensa lähelle ja taklaavat toisensa kumoon ja sitten purevat mistä kiinni saavat. Adalmina ja Axel ovat kuitenkin pääasiassa minun kimpussani ihan himoissaan. Tuskin niiltä enää rauhaa saa muutoin kuin karkaamalla pesälaatikosta...jonne sitten joutavat virantoimitukseen kaksijalkaiset, jotka näyttävät tulevan päivä päivältä paremmin huomatuksi ja ymmärretyiksi pentujen taholta..mikäli sen voi päätellä puruinnokkuudesta.
Pientä vapautta: pentuloota on muuttamassa ...












Huomattakoon vielä että Adele peittoaa muut sisaruksensa vuohenmaitosaavilla, sillä se osaa lipittää tassilta maitoa kuin äitinsä.
En muuten ole ainoa, joka on nauttinut viileämmästä päivästä. Isäntäväki ja pennut ovat olleet paljon tyytyväisempiä ja reippaampia sekä nukkuneet paremmin kun keli viileni. Me ei taideta soveltua tropiikkiin :))

Ei kommentteja: