maanantai 4. heinäkuuta 2011

Artefaktin parissa

Ensin käytiin kaupungissa vietävän pitkillä kauppareissuilla ja sitten päästiin takaisin mökille heti viiden aikoihin. Reissulla matkaan oli tarttunut kuormallinen puutavaraa, joten isäntäväen iltaharrastukset oli järjestetty.
Meille Saimin kanssa se tiesi ihka omaa leikki-iltaa, pääsimme kaivautumaan vanhaan risukasaan, juoksemaan kilpaa ja möyhentämään "uuden nurmikon" entiseksi, tutkailemaan linnunpöntön tiaisen toimia jne...
Saimi pääsi myös salavihkaa tarkastamaan naapurin moottorisahakarhut ja pihakasvuston. Sillä välin minä ehdin käydä tonkimassa toisen naapurin pellosta sinne viime syksynä kätkemäni artefaktin (se jo ensimmäisenä keväänä löytämäni hirven lapa) ja kuskasin sen pihamaalle suurta ylpeyttä tuntien. Saimin taas tuntien, se rosvosi lavan heti kun silmäni vältti ja yritti piilottaa sen muka ovelasti, siinä kuitenkaan ymmärrettävästi onnistumatta...hyvä ettei selkäänsä saanut. Ja niin taas lapa köllöttää pihanurmella päivittäistä järsimistään odotellen, kunnes jälleen hautaan sen jemmaan seuraavaksi vuodeksi.
Illalla emäntä harjasi minusta päivän ruohot ja puoli kiloa karvaa, karvanvaihtoviikot ovat siis jo hyvässä vauhdissa ; )
Päivällä muuten kävimme kotona vaa'assa ja meidän molempien paino oli tasan 23kg! Saimi on aikas laiha, ainakin selkäruoto näkyy kuin museon dinosauruksella. Emäntä ostikin jo tynäkämpää ruokaa, ainoa edellytys kiloja lisäävälle vaikutukselle olisi tuotteen syöminen : D

Ei kommentteja: