lauantai 30. heinäkuuta 2011

SS 12/17, Leustu

Vietimme rattoisan yön koko porukalla Hobbyssä rallitien varrella. Ehdimme heti yhden (am) jälkeen yöpaikaamme ja unellekin päästiin jo kahdeltä. Nukkumisjärjestelyt tuottivat hieman ongelmia, sillä isäntäväki halusi jostain syystä tunkea Saimin ja minun kanssani meidän sängylle (heii, koirien piti nukkua lattialla suunnitelman A perusteella)ja sekös aiheutti ahtautta. Ohikulkevista mekkaloitsijoistakin oli hieman häiriiötä, mutta onneksi aamuherätys oli jo varttia vaille seitsemän...ei käynyt häiriö turhan pitkäaikaiseksi ;)
Tällä kertaa pääsimme ihmettelemään ralliautoja ja helikoptereita ja toisia koiria sekä melkoista ohmismassaa aivan pikataipaleen viereen. Autot pitivät aika pauketta ja aina kun en huomannut katsella mistä autosta milloinkin pauke kuului, meinasin vetää herneen kirsuun ja pommpia vauhkona narussa. Isäntä onneksi äkkäsi näköyhteyden välttämättömyyden hermotasapainoni kannalta ja sain lopun aikaa katsella kaahareita siiä kuin kaksijalkaisetkin.
Lopun aikaa ja lopun aikaa, heti kun ensimmäisen (12) pikapätkän autot olivat menneet, lähdimme syömään autolle ja jouduimme sitten Saimin kanssa jäämään penkeille unosille siksi kun muut seurasivat vielä toisenkin pätkän...aikas rentouttavaa...

Ei kommentteja: