lauantai 9. lokakuuta 2010

Finlandia Trophy

Aamulla pääsin isännän kanssa (no, olihan Saimikin mukana) tutkailemaan hyvin pupupitoista puistoaluetta. Narun päästä kuuluikin aina ajoittain pienen vedon aiheuttamaa ärinää, kun Sämpylän kanssa tarkastelimme puskien pieliä. Aivan lenkin lopulla sitten viimein pöljä kani pomppi suoraan eteemme ja juuttui siihen viiden metrin päähän killittelemään meitä! No, mehän killitimme takaisin tiukassa seisonnassa. Mitä nyt isäntä välillä hieman oikoi häntääni suoremmaksi, Saimillahan häntä on seisonnassa suoraan 3.valtakunnan ohjesäännöstä ; ))
Tuijottelutuokio kesti hyvinkin vartin, ennen kuin pupu kääntyi ja lähti livohkaan...ja me perään aina isännän olkavarren venymän verran.
Iltapäivästä pakkauduimme Hoppuun kummien ja isännän kanssa ja lähdimme kainosti vihertävien nuorten miesten (kummitäti ei vihertänyt, mutta minun ja Saimin kummisedät kyllä) kanssa Tikkurilaan katsomaan taitoluistelukilpailuja. Tarkkaan ottaen me nautimme Saimin kanssa kisojen ajan Hopun pehmeistä posltereista ja lämmityksestä kaksijalkaisten palellessa hyisessä jäähallissa keskinkertaisia esityksiä seuraten. Tapasivat sentään paljon vanhoja tuttuja.
Emäntäkin oli etsiytynyt paikalle työhommista, joten iltalenkille pääsimme "koko perheellä" ja unet sipaistiin jälleen Hopussa.

Ei kommentteja: